Je bent momenteel op de Nederlandse (NL) versie van de site. Andere taal kiezen

Exclusieve maaltijden met Disney figuren in Disneyland® Paris

Geen moment zonder magie. Van het ontbijt tot en met het diner kun je onvergetelijke momenten beleven met je favoriete Disney figuren.

Ontbijt met Disney figuren

Wat is er nu een beter begin van een magische dag dan een Meet 'n' Greet met je favoriete Disney figuren tijdens het ontbijt? Op een hink-stap-en-sprong afstand van de meeste Disney Hotels vind je Café Mickey in Disney Village®, waar gasten van magisch gezelschap kunnen genieten voordat ze aan een heerlijke dag in de Parken beginnen. En het allerleukste is dat gasten die in het Disneyland® Hotel verblijven elke ochtend de exclusieve kans krijgen om Disney figuren te ontmoeten.
Café Mickey, Disney Village 08.00 uur of 09.30 uur (restaurant bevestigd bij aankomst).

Slimme tip
Als je in Disney's Davy Crockett Ranch verblijft zul je je eigen vervoer moeten regelen, dus we raden je aan om de tweede tijd te reserveren bij Café Mickey. Hetzelfde bevelen we aan voor gasten die in het Hotel l'Elysée Val d'Europe, Adagio Marne-la-Vallée Val d'Europe en het Radisson Blu Hotel verblijven.

De Disney figuren zijn t/m 28 maart 2017 te vinden in Café Mickey. Vanaf 29 maart vind je de Disney figuren tijdens het ontbijt in het Plaza Gardens Restaurant.

*Kinderen: 3 t/m 11 jaar inbegrepen. Gratis voor kinderen t/m 2 jaar.

Lunch en diner met Disney figuren

Ga naar Auberge de Cendrillon, Inventions of Café Mickey (t/m 28 maart 2017) voor een lunch of diner met een aantal beroemde Disney gezichten.

Auberge de Cendrillon
Neem je kleine prinsen en prinsessen mee naar Cinderella's eetzaal voor gastronomische Franse gerechten in een betoverend stenen gewelf met middeleeuwse glas-in-lood ramen. Hier wervelen prinsen en prinsessen langs om een praatje te maken en op de foto te gaan in een sprookjesachtige dineerbeleving.

Inventions (Alleen voor diner)
Neem plaats en geniet van allerlei heerlijke recepten van over de hele wereld te midden van modellen en schilderijen van de meest inspirerende uitvindingen uit het Victoriaanse tijdperk. 's Avonds komen de geliefde Disney figuren gezellig langs en gaan ze op de foto met je kleine dromers.

Café Mickey
Breng wat tijd door met Mickey Mouse, Minnie Mouse en hun vrienden terwijl je je tegoed doet aan heerlijke pizza's, pasta's en toetjes. Het is een magisch moment dat je kleintjes nooit zullen vergeten.
Maaltijdvouchers zijn niet geldig op bepaalde data.

En als klapper op de vuurpijl...

Geef je Disneyland® Paris beleving een extra dimensie door je verjaardag te vieren met een heerlijke dessert in een van onze restaurants met bediening in de Disney® Parken, Disney Village® of een Disney® Hotel.

Slimme tip
Zorg dat je bij aankomst in je Disney Hotel of in de Disney Parken een verjaardagsdessert reserveert voor een specifieke tijd en plaats als onderdeel van je dineerbeleving met Disney figuren (afhankelijk van de capaciteit van het restaurant).

Reserveringen

Exclusieve dineerbelevingen bij Disneyland Paris zijn enorm populair en zitten altijd snel vol. Dus om verjaardagsteleurstelling te voorkomen wordt reserveren sterk aangeraden. Reserveren kan vanaf twee maanden voor aankomst. Bel onze Dining Reservation Service op +33 1 60 30 40 50 (Engels en Frans gesproken, internationaal tarief). Je kunt ook bij de receptie van je hotel boeken.

Deelnemende restaurants

Geen resultaten gevonden voor '%term%'
Je zoekresultaten verfijnen
  • Om een exact of nauwkeuriger resultaat te krijgen, kun je aanhalingstekens rond een zinsnede of een aantal woorden zetten. Voer bijvoorbeeld "Space Mountain" in om informatie over die attractie te vinden.
  • Wil je meer zoekresultaten? Voer dan minder woorden in en gebruik geen aanhalingstekens. Voer bijvoorbeeld "mountain" in zonder aanhalingstekens in plaats van "Space Mountain" met aanhalingstekens om alle attracties te vinden die een mountain-thema hebben.
Server niet bereikbaar
De server is momenteel niet bereikbaar vanwege onderhoud. Probeer het later nog eens.

Plattegrond

Beginning of tooltip content End of tooltip content
© Disney • Pixar, Alle rechten voorbehouden