Je bent momenteel op de Nederlandse (NL) versie van de site. Andere taal kiezen

Exclusieve maaltijden met Disney figuren in Disneyland Paris

Geen moment zonder magie. Van het ontbijt tot en met het diner kun je onvergetelijke momenten beleven met je favoriete Disney Figuren.

Ontbijt met Disney Figuren

Wat is er nu een beter begin van een magische dag dan een ontmoeting met je favoriete Disney Figuren tijdens het ontbijt?
In restaurant Plaza Gardens geniet je in hun gezelschap van een heerlijk Amerikaans buffet in een Victoriaanse sfeer.
Een onvergetelijke ervaring voor zowel jong als oud!
Je kunt een reservering maken voor één van de twee volgende tijden: 8.15 of 9.45 uur.
(toeslag)
Je kan dit ontbijt vanaf 3 dagen voor aankomst reserveren via onze restaurantreserveringslijn op +33 1 60 30 40 50 (internationaal tarief).

Slimme tip
Als je in Disney's Davy Crockett Ranch of Villages Nature Paris verblijft, zal je je eigen vervoer moeten regelen. Als je verblijft in Villages Nature Paris is er wel een shuttlebus tegen betaling aanwezig.
Voor gasten van Disney’s Davy Crockett Ranch, Villages Nature Paris, en alle speciaal uitgekozen hotels is alleen de 2e shift beschikbaar.
*Kinderen: 3 t/m 11 jaar inbegrepen. Gratis voor kinderen t/m 2 jaar.

Lunch en/of diner met Disney Figuren

Ga naar Auberge de Cendrillon, Inventions of Café Mickey voor een lunch of diner met een aantal beroemde Disney gezichten.

Auberge de Cendrillon
Neem je kleine prinsen en prinsessen mee naar de eetzaal van Assepoester voor gastronomische Franse gerechten in een betoverend stenen gewelf met middeleeuwse glas-in-lood ramen. Hier wervelen prinsessen langs om een praatje te maken en op de foto te gaan in een sprookjesachtige dineerbeleving. Je kunt een reservering maken voor één  van de vijf volgende tijden: 12.00, 13.00, 14.00, 15.00, of 15.30 uur.
 
Inventions in het Disneyland Hotel 
Proef de heerlijke internationale recepten van het buffet in een setting waarin je de meest fascinerende uitvindingen uit het Victoriaanse tijdperk kunt bewonderen. Tijdens het eten komen de Disney Figuren bij je aan tafel zitten om samen met je op de foto te gaan. Je kunt een reservering maken voor één van de drie volgende tijden: 12.30, 13.30 en 14.30 uur.
Om een tafel te reserveren voor het diner kan je contact opnemen met onze Restaurantreserveringslijn op +33 (0)1 60 30 40 50 (internationaal tarief, Engels of Frans gesproken).

Café Mickey
Breng wat tijd door met Mickey Mouse en zijn vrienden terwijl je je tegoed doet aan heerlijke pizza's, pasta's en toetjes. Het is een magisch moment dat je kleintjes nooit zullen vergeten.

En als klapper op de vuurpijl...

Geef je Disneyland Paris beleving een extra dimensie door je verjaardag te vieren met een heerlijke dessert in een van onze restaurants met bediening in de Disney Parken, Disney Village of een Disney Hotel.
*Uitgezonderd in Villages Nature Paris.

Slimme tip
Zorg dat je bij aankomst in je Disney Hotel of in de Disney Parken een verjaardagsdessert reserveert voor een specifieke tijd en plaats als onderdeel van je dineerbeleving met Disney figuren (afhankelijk van de capaciteit van het restaurant).

Reserveringen

Exclusieve dineerbelevingen bij Disneyland Paris zijn enorm populair en zitten altijd snel vol. Dus om verjaardagsteleurstelling te voorkomen wordt reserveren sterk aangeraden. Reserveren kan vanaf twee maanden voor aankomst. Bel onze Dining Reservation Service op +33 1 60 30 40 50 (Engels en Frans gesproken, internationaal tarief). Je kunt ook bij de receptie van je hotel boeken, met uitzondering van gasten die verblijven in Villages Nature Paris.

Deelnemende restaurants

Geen resultaten gevonden voor '%term%'
Je zoekresultaten verfijnen
  • Om een exact of nauwkeuriger resultaat te krijgen, kun je aanhalingstekens rond een zinsnede of een aantal woorden zetten. Voer bijvoorbeeld "Space Mountain" in om informatie over die attractie te vinden.
  • Wil je meer zoekresultaten? Voer dan minder woorden in en gebruik geen aanhalingstekens. Voer bijvoorbeeld "mountain" in zonder aanhalingstekens in plaats van "Space Mountain" met aanhalingstekens om alle attracties te vinden die een mountain-thema hebben.
Server niet bereikbaar
De server is momenteel niet bereikbaar vanwege onderhoud. Probeer het later nog eens.

Plattegrond

Beginning of tooltip content End of tooltip content
  • Heb je een vraag over onze producten of aanbiedingen?
    Bel onze Nederlandstalige experts in het hart van de Disney Parken op 
    0900 34 76 39 65
  • €1.00 per gesprek
Footer Links
© Disney/Pixar © & TM Lucasfilm Ltd. © MARVEL. Alle rechten voorbehouden