Je bent momenteel op de Nederlandse (NL) versie van de site. Andere taal kiezen

Cape Cod

Disney's Newport Bay Club

Internationale keuken

Buffet, Reserveren mogelijk

€€€ More Information

Waan je in New England en gooi het anker uit in dit visrestaurant waar enkele mediterrane en internationale smaken uit de oceaan geserveerd worden.

Een smakelijk ontbijtbuffet

Om de dag goed te beginnen, start je met een compleet en gevarieerd ontbijtbuffet dat bestaat uit een ruime keuze aan zoete producten (croissants en andere luxe broodjes, diverse kleine broodjes, yoghurt, ontbijtgranen, vers fruit, enz.), hartige producten (vleeswaren) en dranken als vruchtensappen en warme dranken. Een heerlijke maaltijd voordat je de attracties bestormt!

Goed om te weten
Om zeker te zijn van een plekje bij het ontbijtbuffet kun je je ontbijt tijdens het boeken van je verblijf bijboeken.

Cape Cod: vis en schepen met een sprankeltje magie

Stap aan boord de Cape Cod voor enkele visspecialiteiten. Hier wordt een buffet vol verse vis, salade en heerlijke desserts aan wal gebracht en geserveerd te midden van een nautische fantasie met zeemeerminnen, gouden ankers en enorme schelpen. 

Cape Cod: reserveringen

Cape Cod is enorm populair dus het is aan te raden om van tevoren te reserveren. Dit kan vanaf 2 maanden voor aankomst. Bel onze Dining Reservation Service op +33 1 60 30 40 50 (Engels en Frans gesproken, internationaal tarief). Je kunt ook via de receptie van je hotel reserveren.

Gasten met speciale dieetvoorschriften

Om er zeker van te zijn dat al onze gasten een magisch verblijf hebben, bieden we een reeks culinaire opties aan voor degenen met een voedselallergie of een speciaal dieet.

Reservering
Beginning of tooltip content End of tooltip content
  • Heb je een vraag over onze producten of aanbiedingen?
    Bel onze Nederlandstalige experts in het hart van de Disney Parken op 
    0900 34 76 39 65
  • €1.00 per gesprek
Footer Links
© Disney/Pixar © & TM Lucasfilm Ltd. © MARVEL. Alle rechten voorbehouden