Je bent momenteel op de Nederlandse (NL) versie van de site. Andere taal kiezen

Parkside Diner

Disney's Hotel New York

Internationale keuken

Buffet, Reserveren mogelijk

€€€ More Information

Ontspan en tik met je voet mee op het ritme van dit bruisende restaurant uit het New York van de jaren 30 waar tijdloze Amerikaanse gerechten worden geserveerd.

Een smakelijk ontbijtbuffet

Om de dag goed te beginnen, start je met een compleet en gevarieerd ontbijtbuffet dat bestaat uit een ruime keuze aan zoete producten (croissants en andere luxe broodjes, diverse kleine broodjes, yoghurt, ontbijtgranen, vers fruit, enz.), hartige producten (vleeswaren) en dranken als vruchtensappen en warme dranken. Een heerlijke maaltijd voordat je de attracties bestormt!

Goed om te weten
Om zeker te zijn van een plekje bij het ontbijtbuffet kun je je ontbijt tijdens het boeken van je verblijf bijboeken.

Een diner in New Yorkse sfeer

Geniet van een heerlijke maaltijd in dit betoverende, Amerikaanse, all-you-can-eat buffetrestaurant. Met authentieke gerechten uit de Big Apple en een kleine internationale kaart, is er voor ieder wat wils.

Parkside Diner: Reserveringen

Parkside Diner is enorm populair dus het is aan te raden om van tevoren te reserveren. Dit kan vanaf 2 maanden voor aankomst. Bel onze Dining Reservation Service op +33 1 60 30 40 50 (Engels en Frans gesproken, internationaal tarief). Je kunt ook via de receptie van je hotel reserveren.

Gasten met speciale dieetvoorschriften

Om er zeker van te zijn dat al onze gasten een magisch verblijf hebben, bieden we een reeks culinaire opties aan voor degenen met een voedselallergie of een speciaal dieet.

Beginning of tooltip content End of tooltip content
  • Heb je een vraag over onze producten of aanbiedingen?
    Bel onze Nederlandstalige experts in het hart van de Disney® Parken op 
    0900 34 76 39 65
  • €1.00 per gesprek
Footer Links
© Disney/Pixar © & TM Lucasfilm Ltd. © MARVEL. Alle rechten voorbehouden