Je bent momenteel op de Nederlandse (NL) versie van de site. Andere taal kiezen

Chuck Wagon Café

Disney's Hotel Cheyenne

Internationale keuken

Buffet, Reserveren mogelijk

€€ More Information

Zadel je paard op en laat je leiden door de geur van dit smakelijke buffet dat staat opgesteld in een schuur

Een smakelijk ontbijtbuffet

Om de dag goed te beginnen, start je met een compleet en evenwichtig ontbijtbuffet dat bestaat uit een ruime keuze aan zoete producten (croissants en andere luxe broodjes, diverse kleine broodjes, yoghurt, ontbijtgranen, vers fruit, enz.), hartige producten (vleeswaren) en dranken als vruchtensappen en warme dranken. Een heerlijke lichte maaltijd voordat je de attracties bestormt!
Goed om te weten
Om zeker te zijn van een plekje bij het ontbijtbuffet kun je je plaatsen op hetzelfde moment reserveren als je verblijf

Chuck Wagon Café: proef het eten van een echte cowboy!

Ervaar zelf hoe het is om een Cowboy te zijn in dit Western restaurant. Echte Amerikaanse spareribs, kip en lekkere salades zorgen voor een goede bodem zodat je snel weer verder kunt met je ontdekkingstocht door de Parken.
Vanwege de renovatie in dit hotel, kan het zijn dat het ontbijt en/of diner op een andere plek plaatsvindt. Hiervoor zullen alternatieven worden aangeboden tijdens je verblijf.

Chuck Wagon Café: reserveringen

Disney Chuck Wagon Café is enorm populair dus het is aan te raden om van tevoren te reserveren. Dit kan vanaf 2 maanden voor aankomst. Bel onze Dining Reservation Service op +33 1 60 30 40 50 (Internationale beltarieven van toepassing zijn. Kosten kunnen variëren afhankelijk van het netwerk). Je kunt ook via de receptie van je hotel reserveren.

Gasten met speciale dieetvoorschriften

Om er zeker van te zijn dat al onze gasten een magisch verblijf hebben, bieden we een reeks culinaire opties aan voor degenen met een voedselallergie of een speciaal dieet.

Beginning of tooltip content End of tooltip content
© Disney • Pixar, Alle rechten voorbehouden