Je bent momenteel op de Nederlandse (NL) versie van de site. Andere taal kiezen

Crockett's Tavern

Disney's Davy Crockett Ranch

Internationale keuken

Buffet, Reserveren mogelijk

€€ More Information

Doe eens wat anders en kies iets lekkers van dit all-you-can-eat buffet in een taverne die eigendom is van de vader van Davy Crockett.

Crockett’s Tavern: eet samen met pioniers!

Neem plaats in Crockett's Tavern waar jagers en reizigers van alle leeftijden genieten van onbeperkt vlees, vis, salades en desserts.

Er zijn van 8 januari t/m 31 juli 2018 verbouwingswerkzaamheden aan het restaurant waardoor deze gesloten is. Hiervoor kunnen we nog beter aan je verwachtingen voldoen en ervoor zorgen dat je een magisch verblijft hebt. Ter plaatse zijn er diverse alternatieve opties beschikbaar. Neem contact op met onze Disneyland Paris vakantie-experts voor meer informatie en voorwaarden.

Crockett's Tavern: reserveringen

Davy Crockett's Tavern is enorm populair dus het is aan te raden om van tevoren te reserveren. Dit kan vanaf 2 maanden voor aankomst. Bel onze Dining Reservation Service op +33 1 60 30 40 50 (Engels en Frans gesproken, internationaal tarief). Je kunt ook via de receptie van je hotel reserveren.

Gasten met speciale dieetvoorschriften

Om er zeker van te zijn dat al onze gasten een magisch verblijf hebben, bieden we een reeks culinaire opties aan voor degenen met een voedselallergie of een speciaal dieet.

Beginning of tooltip content End of tooltip content
  • Heb je een vraag over onze producten of aanbiedingen?
    Bel onze Nederlandstalige experts in het hart van de Disney Parken op 
    0900 34 76 39 65
  • €1.00 per gesprek
Footer Links
© Disney/Pixar © & TM Lucasfilm Ltd. © MARVEL. Alle rechten voorbehouden