Je bent momenteel op de Nederlandse (NL) versie van de site. Andere taal kiezen

Walt's – An American Restaurant

Disneyland Park

Main Street U.S.A.

Geldig toegangsticket vereist

Verfijnde keuken

Tafelbediening, Reserveren mogelijk

€€€ More Information

Dit restaurant in Victoriaanse stijl waar verfijnde en eigentijdse Amerikaanse gerechten met Europese invloeden worden geserveerd, is een eerbetoon aan het leven en werk van Walt Disney.

Walt's - An American Restaurant: zes magische werelden in één restaurant

Walt's - An American Restaurant is een speciaal Eerbetoon ann Walt Disney. Hier kun je heerlijk dineren in verschillende themazalen. Elke zaal staat in het teken van één van de zes werelden van het Disneyland Park.

De themazalen zijn:

 • Fantasyland 
  Een zaal in gotische stijl die een vroege versie van Fantasyland weerspiegelt. Deze zaal is ingericht met schilderijen, conceptkunst en beelden van Europese sprookjes, zoals Sneeuwwitje, Pinokkio en Alice in Wonderland.
 • Adventureland 
  In deze oosters ingerichte zaal hangen schetsen van de Pirates of the Caribbean-attractie van ontwerper Marc Davis
 • Discoveryland 
  Om de sterke invloed van Jules Verne op Discoveryland te benadrukken, hangt er in deze zaal een grote collectie illustraties uit zijn vele boeken. Er is zelfs een open haard met een gouden model van de Nautilus
 • Disneyland Hotel 
  In deze kleinere zaal hangen schetsen die de inspiratie waren voor de architectuur van Disneyland Hotel.
 • Grand Canyon 
  Deze rustige zaal, gelegen naast de grote Frontierland zaal, is gedecoreerd met tekeningen van de Grand Canyon gezien vanaf de Disneyland Railroad-attractie.
 • Frontierland 
  Big Thunder Mountain, Phantom Manor en Thunder Mesa Riverboats domineren deze bibliotheek-achtige ruimte die als thema de spookstad Thunder Mesa heeft.

Walt's - An American Restaurant: reserveringen

Walt's - een Amerikaans restaurant is enorm populair dus het is aan te raden om van tevoren te reserveren. Dit kan vanaf 2 maanden voor aankomst. Bel onze Dining Reservation Service op +33 1 60 30 40 50 (Engels en Frans gesproken, internationaal tarief). Je kunt ook via de receptie van je hotel reserveren.

Gasten met speciale behoeften

Met onze gids voor gasten met speciale behoeften plan je je avontuur voordat je gaat en haal je het meeste uit de magie.

Gasten met speciale dieetvoorschriften

Om er zeker van te zijn dat al onze gasten een magisch verblijf hebben, bieden we een reeks culinaire opties aan voor degenen met een voedselallergie of een speciaal dieet.

Reservering
Beginning of tooltip content End of tooltip content
 • Heb je een vraag over onze producten of aanbiedingen?
  Bel onze Nederlandstalige experts in het hart van de Disney Parken op 
  0900 34 76 39 65
 • €1.00 per gesprek
Footer Links
© Disney/Pixar © & TM Lucasfilm Ltd. © MARVEL. Alle rechten voorbehouden