Je bent momenteel op de Nederlandse (NL) versie van de site. Andere taal kiezen

Auberge de Cendrillon

Disneyland® Park

Fantasyland

Geldig toegangsticket vereist

Verfijnde keuken

Tafelbediening, Reserveren mogelijk, Maaltijden met Disney figuren

€€€ More Information

Geniet in een sprookjesachtige omgeving van verfijnde Franse gerechten, geserveerd in een omgeving die past bij prinsjes en prinsesjes.

Auberge de Cendrillon: koninklijk dineren aan de tafel van Assepoester

Na een hartelijke begroeting door de muizenvriendjes van Assepoester word je meegenomen naar een romantisch plekje in de koninklijke eetzaal. Hoge stenen bogen, heraldische vlaggen en spectaculaire glas-in-lood ramen vormen de koninklijke achtergrond, terwijl je geniet van al het heerlijks dat de Franse keuken te bieden heeft. En onthoud, je bevindt je in het gezelschap van hoge prinsen en prinsessen, dus wordt er aan onze jonge gasten gevraagd zich voor de gelegenheid te kleden.

Auberge de Cendrillon: reserveringen

Auberge de Cendrillon is enorm populair dus het is aan te raden om van tevoren te reserveren. Dit kan vanaf 2 maanden voor aankomst. Bel onze Dining Reservation Service op +33 1 60 30 40 50 (Internationale beltarieven van toepassing zijn. Kosten kunnen variëren afhankelijk van het netwerk). Je kunt ook via de receptie van je hotel reserveren.

Gasten met speciale dieetvoorschriften

Om er zeker van te zijn dat al onze gasten een magisch verblijf hebben, bieden we een reeks culinaire opties aan voor degenen met een voedselallergie of een speciaal dieet.

Beginning of tooltip content End of tooltip content
© Disney • Pixar, Alle rechten voorbehouden