Je bent momenteel op de Nederlandse (NL) versie van de site. Andere taal kiezen

Inventions

Disneyland Hotel

Internationale keuken

Buffet, Reserveren mogelijk, Maaltijden met Disney figuren

€€€ More Information

Dompel je onder in een tijd van grote technologische verbeelding in dit buffetrestaurant met open keuken en uitzicht over Main Street, U.S.A.®.

Een smakelijk ontbijtbuffet

Om de dag goed te beginnen, start je met een compleet en evenwichtig ontbijtbuffet dat bestaat uit een ruime keuze aan zoete producten (croissants en andere luxe broodjes, diverse kleine broodjes, brioches, yoghurt, ontbijtgranen, vers fruit, enz.), hartige producten (verrines, vleeswaren, kaas en toastjes) en dranken als smoothies, vruchtensappen en warme dranken. Een heerlijke en geraffineerde lichte maaltijd voordat je de attracties bestormt!
Goed om te weten
Om zeker te zijn van een plekje bij het ontbijtbuffet kun je je plaatsen op hetzelfde moment reserveren als je verblijf De Disney figuren zijn niet aanwezig bij het ontbijt

Ontbijt en diner; hedendaagse specialiteiten in een authentieke omgeving

Neem plaats tussen de meest adembenemende uitvindingen uit de Victoriaanse tijd en geniet van luxe, internationale gerechten. Er is tijd om op de foto te gaan met je favoriete Disney figuren!
Verder wordt er elke zondag, tegen extra betaling, een brunch geserveerd met Disney figuren tussen 13.00 en 15.00 uur.

Inventions: reserveringen

Inventions is enorm populair dus het is aan te raden om van tevoren te reserveren. Dit kan vanaf 2 maanden voor aankomst. Bel onze Dining Reservation Service op +33 1 60 30 40 50 (Internationale beltarieven van toepassing zijn. Kosten kunnen variëren afhankelijk van het netwerk). Je kunt ook via de receptie van je hotel reserveren.

Gasten met speciale dieetvoorschriften

Om er zeker van te zijn dat al onze gasten een magisch verblijf hebben, bieden we een reeks culinaire opties aan voor degenen met een voedselallergie of een speciaal dieet.

Beginning of tooltip content End of tooltip content
© Disney • Pixar, Alle rechten voorbehouden