Je bent momenteel op de Nederlandse (NL) versie van de site. Andere taal kiezen

California Grill

Disneyland Hotel

Verfijnde keuken

Tafelbediening, Reserveren mogelijk

€€€ More Information

In dit elegante restaurant geniet je zowel van het uitzicht als van de heerlijke cuisine die California Grill je te bieden heeft.

California Grill: Heerlijk dineren geïnspireerd op Californië in Victoriaanse stijl

Geniet tijdens een exclusieve en gezinsvriendelijke culinaire ervaring van het talent van onze chef en zijn culinaire team. De uitgebreide selectie Franse en Californische wijnen uit onze wijnkelder zorgt voor de perfecte begeleiding van uw menu.

California Grill: reserveringen

California Grill is enorm populair dus het is aan te raden om van tevoren te reserveren. Dit kan vanaf 2 maanden voor aankomst. Bel onze Dining Reservation Service op +33 1 60 30 40 50 (Internationale beltarieven van toepassing zijn. Kosten kunnen variëren afhankelijk van het netwerk). Je kunt ook via de receptie van je hotel reserveren.

Dresscode

Chique vrijetijdskleding is hier gepast. Heren worden geacht hun schouders te bedekken. Bermuda’s, korte broeken en slippers zijn niet toegestaan.

Gasten met speciale dieetvoorschriften

Om er zeker van te zijn dat al onze gasten een magisch verblijf hebben, bieden we een reeks culinaire opties aan voor degenen met een voedselallergie of een speciaal dieet.

Beginning of tooltip content End of tooltip content
© Disney • Pixar, Alle rechten voorbehouden