Je bent momenteel op de Nederlandse (NL) versie van de site. Andere taal kiezen

Nieuw! Je hond mag mee naar Disney’s Davy Crockett Ranch

Disney's Davy Crockett Ranch - Je Vakantie in het hart van de natuur

Disney's Davy Crockett Ranch

Bailly Romainvilliers, 77700

Leeftijden

Alle leeftijden

Geniet samen met je hond van de hondvriendelijke blokhutten in Disney's Davy Crockett Ranch!
In Disneyland Paris weten we dat honden meer zijn dan huisdieren; ze horen bij de familie. Daarom is je harige huisgenoot nu ook welkom in de magische sfeer van Disney's Davy Crockett Ranch t/m 1 april 2019. Woef!

Wat is inbegrepen?

Je reservering geldt voor één hond per blokhut. Bij je aankomst krijg je een welkomstpakket voor je hond; met een halsband, een wegwerpvloerkleed, een poepschepje, een speciale deurkrukhanger en twee Disney voerbakken. Als je de hond enige tijd alleen wilt laten in je blokhut, kun je zo nodig bij de receptie een hondenkooi lenen (tegen een waarborgsom).

De prijs voor het verblijf van je hond bedraagt € 30 per nacht.

Denk erom: de prijs omvat geen hondenvoer en geen toegang tot de hondenkennel van de Disney Parken (de kennelservice is afhankelijk van de beschikbare plaatsen, tegen betaling en kan niet worden gereserveerd).

Wat zijn de voorwaarden?

Om Disneyland Paris voor alle gasten magisch te houden, zijn honden welkom met de volgende voorwaarden:

Honden die volgens de Franse wet als gevaarlijk worden beschouwd, worden niet toegelaten. In Frankrijk worden gevaarlijke honden momenteel ingedeeld in twee categorieën:
Categorie 1: aanvalshonden - Honden (zonder officiële stamboekpapieren) die lijken op een Amerikaanse staffordshireterriër (pitbullachtigen), Mastiff (Boerboel) of Tosa. Het is strikt verboden om deze honden mee te nemen in Frankrijk.
Categorie 2: verdedigings- en waakhonden - Zuivere American staffordshireterriër, Rottweiler en Tosa rashonden (met stamboek) en Rottweiler-achtige honden (zonder stamboek).

Je moet bij aankomst een geldig inentingsbewijs tonen met een bewijs van inenting tegen rabiës.

De hond moet identificeerbaar zijn door een chip of een tatoeëring.

Honden worden alleen toegelaten in een beperkt aantal Pioneer en Premium Plus blokhutten.

Om alle gasten en hun honden een aangenaam verblijf te bieden, word je verzocht onze gedragsregels in acht te nemen. Je kunt ze bekijken door te klikken op de volgende link (2MB, PDF).

Hoe boek ik voor de hond?

Om een verblijf met je hond te reserveren, kun je contact opnemen met onze Nederlandstalige Disneyland Paris vakantie-experts op 0900 34 76 39 65 (€1.00 per gesprek)

Geen hondenliefhebber?

Wees gerust; alle honden die volgens de Franse wet als gevaarlijk worden beschouwd, worden niet toegelaten in Disney's Davy Crockett Ranch. Honden zijn alleen toegestaan in een beperkt aantal blokhutten en moeten buiten altijd aangelijnd worden gehouden om onze gasten niet te storen. Uiteraard wordt elke blokhut grondig schoongemaakt na het vertrek van elke gast met een hond.

Tips voor je hond

Je kunt hondenvoer en speelgoed vinden in de boetiek van Disney's Davy Crockett Ranch.
Om je aankomst en vertrek gemakkelijker te maken en om je volop te laten genieten van de magie, is bij de ingang van de Disney Parken een hondenkennel beschikbaar (tegen betaling). De kennel kan echter niet van tevoren worden gereserveerd. Daarom raden wij je aan je bezoek goed te organiseren voor het geval de kennel je hond niet kan ontvangen.
Bij de receptie kun je ook een lijst krijgen van hondenkennels in de omgeving van Disneyland Paris en van dierenartsen.
Voor meer informatie kun je bellen met onze Nederlandstalige vakantie-experts op 0900 34 76 39 65 (€1.00 per gesprek).

Beginning of tooltip content End of tooltip content
  • Heb je een vraag over onze producten of aanbiedingen?
    Bel onze Nederlandstalige experts in het hart van de Disney Parken op 
    0900 34 76 39 65
  • €1.00 per gesprek
Footer Links
© Disney/Pixar © & TM Lucasfilm Ltd. © MARVEL. Alle rechten voorbehouden