Je bent momenteel op de Nederlandse (NL) versie van de site. Andere taal kiezen

Partners Club

Magische beloningen die alleen beschikbaar zijn voor werknemers van officiële partners van Disneyland® Paris.

Partners Club: Speciale kortingen

Leden van de Partners Club profiteren van 15% korting op:

 • Hopper Tickets(1)
 • Jaarpassen(2)
 • Resortboutiques(3)
 • Restaurants met tafelservice en buffetrestaurants(4)
 • Buffalo Bills Wild West Show... With Mickey and Friends!(5)
 • Greenfees bij Disneyland® Golf(6)

Lid worden van de Partners Club

In Disneyland® Paris
Ga naar de ticketbalie van Buffalo Bills Wild West Show in Disney Village® met de volgende documenten:
Kopie van een professioneel document met de bedrijfsnaam van de partner, bijvoorbeeld een loonstrookje of een professionele pas
Kopie van een identiteitskaart, paspoort of rijbewijs
Identiteitsfoto

De openingstijden van de balie (dit kan veranderen) zijn:
Vrijdag tot dinsdag van 09.45 tot 21.45 uur
Gesloten op woensdag en donderdag
Bel voor meer informatie naar +33 1 64 74 76 70 (internationale beltarieven van toepassing zijn, kosten kunnen variëren afhankelijk van het netwerk) op doordeweekse dagen

Per post
Stuur je ingevulde inschrijfformulier en de volgende bijbehorende documenten naar Corporate Alliances / Partners' Club BP100 77 777 Marne La Vallée FRANCE:
The Partners Club lidmaatschapsformulier, vraag je werkgever hierom
Kopie van een professioneel document met de bedrijfsnaam van de partner, bijvoorbeeld een loonstrookje of een professionele pas
Kopie van een identiteitskaart, paspoort of rijbewijs
Identiteitsfoto

Algemene Voorwaarden

(1) Kan niet in combinatie met andere promotionele aanbiedingen gebruikt worden. Uitgezonderd speciale evenementen (zoals speciale avonden). Er mogen maximaal vijf per dag gekocht worden en uitsluitend bij de ticketbalies bij de ingang van het Park.
(2) Alleen voor de pashouder en zijn of haar familie. Aanbieding is beperkt tot maximaal vijf jaarpassen. Uitgezonderd aanbiedingen voor sponsoring. Uitsluitend bij de ticketbalies bij de ingang van het Park.
(3) Behalve op bepaalde producten zoals aangegeven in de Boutiques. Deze korting kan niet gebruikt worden in combinatie met andere promotionele aanbiedingen en kan op bepaalde artikelen beperkt zijn tot 10%, zoals bijvoorbeeld op collector items en limited-edition artikelen in Parken, Disney Hotels, Disney Village en Golf Disneyland. Uitgezonderd Rainforest Café, King's Ludwig Castle, Planet Hollywood, McDonald's.
(4) Bel voor reserveringen +33 1 60 30 40 50 (Internationale beltarieven van toepassing zijn. Kosten kunnen variëren afhankelijk van het netwerk). Niet beschikbaar op maaltijdcouponnen, themamaaltijden zoals Thanksgiving, Kerstmis, Oudjaarsavond en dinershows. Niet beschikbaar in bars.
(5) Afhankelijk van voorwaarden en beschikbaarheid bij de ticketbalie van Buffalo Bills Wild West Show... with Mickey and Friends! of boek telefonisch vooraf via +33 1 60 45 71 00 (internationale beltarieven van toepassing zijn, kosten kunnen variëren afhankelijk van het netwerk). Aanbieding beperkt tot vijf per dag. Omdat er dieren in deze show voorkomen en er stof opwaait, wordt het niet aangeraden voor mensen die aan astma, allergieën of ademhalingsproblemen lijden. Informatie en menu's kunnen gewijzigd worden. Er zijn geen eigen stoelen gegarandeerd voor kinderen jonger dan drie jaar. Er zijn vegetarische menu's en menu's zonder varkensvlees verkrijgbaar; vraag er naar bij aankomst.
(6) Voordeel is alleen beschikbaar voor de pashouder.

Beginning of tooltip content End of tooltip content
 • Heb je een vraag over onze producten of aanbiedingen?
  Bel onze Nederlandstalige experts in het hart van de Disney Parken op 
  0900 34 76 39 65
 • €1.00 per gesprek
Footer Links
© Disney/Pixar © & TM Lucasfilm Ltd. © MARVEL. Alle rechten voorbehouden