Je bent momenteel op de Nederlandse (NL) versie van de site. Andere taal kiezen

Transferopties in Disneyland Paris

De magie bereiken was nog nooit zo eenvoudig met onze ruime keus aan shuttlebussen, huurauto's en treinservices.

Van Parijs naar Disneyland: Magical Shuttle airport bus

De Magical Shuttle bus brengt je rechtstreeks vanaf de Parijse vliegvelden naar het hart van de magie.
Je kunt boeken op deze website of via ons callcenter op 0900 34 76 39 65 (Dit gesprek kost €1,00 per gesprek + je gebruikelijke belkosten). Gesprekken kunnen opgenomen worden voor trainingsdoeleinden).

Transferdetails
Vertrekt regelmatig vanaf luchthavens Paris Charles de Gaulle en Paris Orly en rijdt rechtstreeks (ongeveer 60 minuten), en vanaf de Disney Hotels (uitgezonderd Disney's Davy Crockett Ranch)
Boeken kan tot twee dagen voor vertrek (een papieren Magical Shuttle-voucher ontvangen kost extra)
Je kunt je Magical Shuttle-transfer ook boeken als je geen vlucht via Disneyland Paris hebt geboekt
Indien je gebruik maakt van de Magical Shuttle bus vanaf één van de Geselecteerde Hotels, kan het voorkomen dat je dient over te stappen op station Marne-La-Vallée/Chessy. Om bij Villages Nature Paris te komen, is een busverbinding vereist bij het station Marne-La-Vallée/Chessy. Openbare bussen tussen Villages Nature Paris / station Marne-la-Vallée/Chessy (tegen betaling). Voor meer informatie over de Magical Shuttle bus en dienstregeling, ga naar de Magical Shuttle-website.

Belangrijke informatie
Magical Shuttle bussen zijn niet aangepast voor het vervoer van passagiers met beperkte mobiliteit. Voor een geschikt voertuig kunnen gastenmet beperkingen de website van Magical Shuttle bezoeken of contact per e-mail at least 2 working days before departure.at this e-mail adresss: contact@magicalshuttle.fr

E-vouchers dienen thuis geprint te worden en aan de chauffeur overhandigd te worden (één voucher per gezin per rit)
We kunnen de Magical Shuttle-voucher opsturen, maar daarvoor rekenen we bezorgkosten, bovendien vergroot dat het aantal dagen dat er vooruit geboekt moet worden.

Bekijk de informatie betreffende CO2-uitstoot van je vervoer. (11KB, PDF)

Van Parijs naar Disneyland: Hertz autoverhuur

Huur een auto bij Hertz en je bepaalt zelf wanneer je bij de magie aankomt. Je hebt meteen de vrijheid om de culturele attracties in de omgeving te bezoeken. We raden deze optie met name aan voor gasten van Disney's Davy Crockett Ranch, waar geen shuttleservice naar de Parken is.

Autoverhuur is aanwezig op luchthavens Paris Charles de Gaulle en Orly en bij de grote Parijse SNCF-treinstations. Een Hertz pick-up/drop-off punt vind je bij station Marne-la-Vallée/Chessy (op twee minuten lopen van de Parken).

Om je nog meer vrijheid en gemak te geven met je huurauto kun je deze bij elke Hertz-vestiging in de regio Parijs, of de vestiging bij Disneyland Paris terugbrengen (er worden geen extra kosten in rekening gebracht behalve voor categorie I).

Alle huurauto's zijn inclusief afkoop eigen risico, diefstalbescherming, luchthaventoeslag, WA-verzekering, administratiekosten, BTW en ongelimiteerd aantal km vrij (voor een minimumhuur van twee aaneengesloten dagen).

Je kunt je auto huren op hertz.nl of via ons call centre bij het boeken van je Disney-arrangement.

Bekijk de informatie betreffende CO2-uitstoot van je vervoer. (11KB, PDF)

Van Parijs naar Disneyland: Regionale RER-trein

Reis je vanuit Parijs, dan is het slechts 35 minuten met de regionale RER A-trein.

Toegang vanaf twee stations
Vanaf Station Marne-la-Vallée/Chessy is het maar twee minuten lopen naar Disneyland Park, Walt Disney Studios Park en Disney Village. Vanaf dit station gaat er ook een gratis shuttlebus naar alle Disney Hotels (uitgezonderd Disney's Davy Crockett's Ranch) en de volgende partnerhotels en bestemmingen:

Marne-la-Vallée/Chessy:

Disney Parken:Disneyland Park en Walt Disney Studios Park
Disney Village 
Vienna House Dream Castle Hotel en Vienna House Magic Circus Hotel
Hôtel Kyriad
Algonquin's Explorers Hotel

Val d'Europe Station:
Centre commercial Val d'Europe
La Vallée Village
l'Élysée Val d'Europe Hotel
Adagio City Aparthotel Val d'Europe
Aquarium SEA LIFE 

Voor meer informatie over de metro/RER of tarieven, ga naar ratp.fr (ook in het Engels).

In het kader van de werkzaamheden in de Parijs-regio moet het station van Noisy-Champs worden verbouwd voor de aanleg van lijn 15. Hiertoe is er een dienstonderbreking gepland op lijn A tussen Noisy-le-Grand en Torcy van 27 oktober tot en met 1 november 2018 in beide richtingen.

Om de reizigers in staat te stellen naar hun bestemming te reizen tijdens deze onderbreking heeft het Parijs gemeentelijk vervoerbedrijf (RATP) een alternatieve busdienst georganiseerd. De reistijden zullen echter aanzienlijk langer zijn.

  • 1 Omnibus shuttle, die Noisy-le-Grand, Noisy-Champs, Noisiel, Lognes en Torcy aandoet.
  • 1 directe Express-dienst naar Torcy, die Noisy-le-Grand, Noisy-Champs aandoet en vervolgens rechtstreeks naar Torcy rijdt.
  • 1 directe Disney shuttle, met een directe verbinding tussen Noisy-le-Grand en Marne-la-Vallée-Chessy, met vertrek en aankomst op de rotonde van avenue Paul Séramy (Busstation Zuid).

Voor nadere informatie, aarzel niet om de volgende bronnen te raadplegen een folder met uitleg.

Beginning of tooltip content End of tooltip content
  • Heb je een vraag over onze producten of aanbiedingen?
    Bel onze Nederlandstalige experts in het hart van de Disney Parken op 
    0900 34 76 39 65
  • €1.00 per gesprek
Footer Links
© Disney/Pixar © & TM Lucasfilm Ltd. © MARVEL. Alle rechten voorbehouden