Je bent momenteel op de Nederlandse (NL) versie van de site. Andere taal kiezen

Season of the Force : Star Wars in Disneyland Paris

Hier ontdek je hoe we de Season of the Force de vorige keer gevierd hebben in de Disney Parken.

Beleef van 13 januari t/m 25 maart 2018 een fantastisch Star Wars avontuur tijdens Season of the Force! Beide Disney Parken worden veroverd met meer intergalactische sensaties dan ooit. Vlieg mee naar een galaxy far, far away, en beleef je eigen Star Wars avontuur met adembenemende shows, fantastische attracties en onvergetelijke ontmoetingen met Star Wars Figuren. Deze unieke ervaring wil geen enkele echte Jedi missen. Met een fantastische nieuwe scene geïnspireerd door Star Wars: The Last Jedi is dit een uniek avontuur dat elke Jedi mee moet maken!

Star Wars: A Galactic Celebration

De meest spectaculaire show in de galaxy. Beleef opnieuw de beroemde scenes van de Star Wars saga in deze avondshow met projecties, speciale effecten, muziek en live Star Wars Figuren.

Locatie: Production Courtyard, Walt Disney Studios® Park

NIEUW! De door de Star Wars galaxy geïnspireerde ruimteschepen landen in Disneyland Paris

Voor de eerste keer landen grootschalige door de Star Wars saga geïnspireerde ruimteschepen in Disneyland Paris, startklaar om je mee te voeren in het Star Wars universum. Dit is je kans om een selfie te maken met beroemde ruimteschepen uit de galaxy zoals de X-wing starfighter en de TIE fighter. Maar wees er snel bij want ze blijven alleen tijdens Season of the Force.

* Deze ruimteschepen zijn reproducties gemaakt door de fanclub 501st Legion.

NIEUW! Beleef een spectaculaire scene geïnspireerd door Star Wars: The Last Jedi

Star Wars: The Last Jedi is in de bioscoop te zien! Dat vieren we door je een van de meest spectaculaire scenes te laten beleven in de avondshow Star Wars: A Galactic Celebration*. Je kunt ook aan boord gaan van Star Tours: The Adventures Continue** voor een sensationeel avontuur geïnspireerd door het nieuwste deel van de Star Wars saga.

* Locatie: Production Courtyard, Walt Disney Studios Park
** Locatie: Discoveryland, Disneyland Park

Star Wars: A Galaxy Far, Far Away

Dé show van de Force.
Laat je meevoeren door deze show vol actie, waarin Star Wars Figuren live op spectaculaire manier de Force tot leven brengen met speciale effecten.

Locatie: Production Courtyard, Walt Disney Studios® Park

First Order March

Er is geen orde zonder de First Order.
Houd je adem in en zie hoe de indrukwekkende Captain Phasma een groep stormtroopers aanvoert voor een onvergetelijke demonstratie van de galactische kracht.

Locatie: Production Courtyard, Walt Disney Studios® Park

Ontmoet Star Wars Figuren

Close encounters of the dark kind.
Houd je hoofd koel als de stormtroopers door de straten patrouilleren op zoek naar aanhangers van de rebellen. Maak een buiging voor de angstaanjagende Darth Vader in Starport ** in Discoveryland.

Stormtroopers Patrol locatie: Production Courtyard, Walt Disney Studios® Park Darth Vader locatie: Starport, Discoveryland, Disneyland® Park. Zie het programma van het Park voor de openingstijden.

** Het hele jaar door in het Disneyland® Park

NIEUW! Star Tours Strikes Back*

Bereid je voor op nog meer intergalactische sensaties na de lancering van Star Tours: The Adventures Continue in Discoveryland®. Voor het eerst sinds lange tijd gaan rebellen van alle leeftijden aan boord van de Starspeeder 1000 voor een spannende 3D-ruimtereis naar sterrenstelsels en planeten zoals Jakku, Hoth, Tatooine en zelfs de angstaanjagende Death Star.
Deze attractie, vol nieuwe technologie en met meer dan 70 missiecombinaties, is zelfs voor de meest ervaren Jedi’s uit de galaxy een fantastisch spannend avontuur.

Locatie: Discoveryland, Disneyland® Park
* Het hele jaar door in het Disneyland® Park

NIEUW! Star Wars verovert Space Mountain*

Lanceer jezelf naar Star Wars Hyperspace Mountain, een avontuurlijke update van deze klassieke ruimteattractie. Voeg je bij de Rebel Alliance en vind je weg door een zwerm Imperial TIE Fighters voordat je het gevecht aangaat met een dreigende Star Destroyer .

Locatie: Discoveryland, Disneyland® Park
* Het hele jaar door in het Disneyland® Park

NIEUW! Geniet van de sensationele Star Wars scenes in Disney Illuminations *

Tijdens onze schitterende 25e verjaardag, ontdek je in onze sprankelende avondshow Disney Illuminations ook onvergetelijke scenes uit de Star Wars saga.

Locatie: Disneyland® Park
* Het hele jaar door in het Disneyland® Park

#FaceTheForce

Deel je ware Star Wars kant op Twitter en Instagram.
Laat je inspireren en ontdek wat er allemaal te doen is in het Walt Disney Studios Park

Ontdek onze aanbiedingen en onze speciale evenementen
Beginning of tooltip content End of tooltip content
  • Heb je een vraag over onze producten of aanbiedingen?
    Bel onze Nederlandstalige experts in het hart van de Disney Parken op 
    0900 34 76 39 65
  • €1.00 per gesprek
Footer Links
© Disney/Pixar © & TM Lucasfilm Ltd. © MARVEL. Alle rechten voorbehouden