Je bent momenteel op de Nederlandse (NL) versie van de site. Andere taal kiezen

Season of the Force : Star Wars in Disneyland Paris

Vervul je Star Wars lot van14 januari t/m 26 maart 2017 wanneer de Force ontwaakt in het Walt Disney Studios® Park tijdens Season of the Force. Maak je klaar en schiet naar a galaxy far, far away, waar adembenemende shows met speciale effecten en live Star Wars Figuren je meeslepen in de strijd tussen goed en kwaad. De Light Side of de Dark Side, kiezen je moet. Kies verstandig, want de schrikwekkende First Order toont al zijn macht en de stormtroopers zoeken naar rebellen. Dit is je kans om het intergalactische wonder van de Star Wars saga te ervaren. May the Force be with you.

Nieuw! Star Wars: A Galactic Celebration

Voel de kracht van Rogue One: A Star Wars Story in de spectaculairste show van de galaxy.
En herbeleef de epische scènes van de Star Wars saga in deze unieke nieuwe avondshow met projecties, speciale effecten, muziek en live Star Wars Figuren. Voel de spanning terwijl je door de bekendste momenten uit de films schiet!

Nieuw! Star Wars: A Galaxy Far, Far Away*

The Force is strong with this show.
Vertrouw je gevoel en beleef de energie van deze show vol actie, waarin Star Wars Figuren live de Force op spectaculaire manier tot leven brengen met speciale effecten.
*Te zien t/m 26 maart 2017 en vanaf 1 april t/m 30 september 2017 (op zijn minst).

Nieuw! First Order March*

Zie de First Order volop in actie.
Houd je adem in en zie hoe de boosaardige Captain Phasma met een groep stormtroopers een almachtige demonstratie van galactische kracht leidt.
*Te zien t/m 26 maart 2017 en vanaf 1 april t/m 30 september 2017 (op zijn minst).

Nieuw! Stormtroopers Patrol*

Ben jij de rebel die ze zoeken?
Houd je hoofd koel, je papieren op orde en je verhaal klaar, want stormtroopers patrouilleren door de straten, op jacht naar rebellen.
*Te zien t/m 26 maart 2017 en vanaf 1 april t/m 30 september 2017 (op zijn minst).

Jedi Training Academy

Jonge Padawan, jij zult een Jedi worden!
De Jedi Training Academy roept jonge Padawans van 7 t/m 12 jaar oud op om in training te gaan bij een Jedi Meester. Maar let op! Darth Vader en zijn stormtroopers liggen op de loer. Lukt het de Padawans hen te verslaan?
Locatie: Videopolis, Disneyland® Park

De Jedi Training Academy zal gesloten zijn van 23 maart 2017 t/m 25 maart 2017, van 7 mei 2017 t/m 30 juni 2017 en daarna vanaf 4 september 2017. Voor meer informatie over de planning van de show kan je contact met ons opnemen.

Nieuw! #FaceTheForce

Deel je ware Star WarsTM kant op Twitter en Instagram.
Laat je inspireren en ontdek wat er allemaal te doen is in het Walt Disney Studios® Park.

Ontdek onze aanbiedingen
Beginning of tooltip content End of tooltip content
© Disney • Pixar, Alle rechten voorbehouden