Je bent momenteel op de Nederlandse (NL) versie van de site. Andere taal kiezen

Star Wars Night, alleen in Disneyland® Paris

Kom op 5 en 6 mei naar het Walt Disney Studios® Park voor de Star WarsTM Night van 20u00 tot 01u00 (het Disneyland® Park is vanaf 17u00 geopend).
Mis het niet! Kaarten zijn beperkt verkrijgbaar en ze vliegen de deur uit! Reserveer nu!

Star Wars: het is je lotsbestemming

Maak je klaar voor het meest magische feest van het universum: Star WarsTM verovert het Walt Disney Studios® Park op 5 en 6 mei. Twee nachten lang kunnen ruimtevaarders, groot en klein, tegen een achtergrond van iconische beeld- en geluidseffecten feestvieren tussen de sterren, waar Stormtroopers door de straten marcheren en je overal Star Wars figuren tegen het lijf loopt. Er zijn vele attracties, shows en verrassingen, waaronder een duizelingwekkende atmosferische storing in de Force die de donkere hemel fel verlicht met een meteorietenregen van filmmomenten. En om met de wijze woorden van Obi-Wan te spreken: dit is je lotsbestemming .
Reserveer nu!

Kies je voor het Hyperspace-arrangement? Dan krijg je ook nog een exclusief voorproefje van onze nieuwste attractie, Star Wars Hyperspace Mountain in het Disneyland® Park. Toegang tot Star Wars Hyperspace Mountain van 17u00 tot 22u00 op 5 mei en van 17u00 tot 22u30 op 6 mei. Bezoekers die kleiner zijn dan 1m20, worden niet in de attractie toegelaten. Neem voor je eigen veiligheid de waarschuwingen en veiligheidsregels in acht.

Welke toegangstickets staan er voor jou in de sterren geschreven?

Star Wars Night
Deze toegangstickets geven toegang tot de Star Wars Night van 20u00 tot 01u00 (de deuren van beide Disney®  Parken zijn vanaf 17u00 geopend voor de gelukkigen met een geldig kaartje voor deze speciale avond). Reserveer nu!

Star Wars Night Hyperspace-arrangement
Dit premium toegangsticket geeft toegang tot de Star Wars Night van 20u00 tot 01u00 (de deuren van beide Disney® Parken zijn vanaf 17u00 geopend voor de gelukkigen met een geldig kaartje voor deze speciale avond). Met het Hyperspace-arrangement krijg je bovendien een exclusief voorproefje van Star Wars Hyperspace Mountain in het Disneyland® Park, onze nieuwste attractie die pas vanaf 7 mei 2017 geopend is voor het grote publiek. Toegang tot Star Wars Hyperspace Mountain van 17u00 tot 22u00 op 5 mei en van 17u00 tot 22u30 op 6 mei. Bezoekers die kleiner zijn dan 1m20, worden niet in de attractie toegelaten. Neem voor je eigen veiligheid de waarschuwingen en veiligheidsregels in acht. Reserveer nu!

Verkleedregels:

Per uitzondering is het gasten toegestaan zich te verkleden in een Star Wars kostuum.
We behouden ons echter het recht voor naar eigen inzicht en op elk gewenst moment bepaalde kostuums te weigeren, zoals kostuums die het hoofd of gelaat van de drager geheel verhullen en/of kostuums/accessoires/make-up waarvan wij vinden dat deze niet geschikt zijn voor jonge kinderen en gezinnen. Dit geldt eveneens voor accessoires die mogelijk gevaar opleveren voor andere bezoekers in de attracties (denk aan lange capes, stokken, nepwapens etc.).

Wij wijzen er overeenkomstig het parkreglement op dat de volgende items niet meegenomen mogen worden in het park:
- Enig voorwerp of speelgoed gelijkend op een vuurwapen (laser, pistool, waterpistool, …)
- Maskers gedragen door bezoekers van 12 jaar en ouder (behalve om medische redenen).
- Kleding die over de grond sleept.

Om veiligheidsredenen behouden we ons tevens het recht voor kleding, jassen en persoonlijke bezittingen visueel dan wel met scanapparatuur te controleren voordat je toegang krijgt tot het park. Deze controle wordt binnen de deuren van het park verricht, vooral bij bezoekers die gelaagde kostuums dragen die het hele lichaam bedekken.
Bezoekers die graag een kostuum van hun favoriete Disney figuur willen dragen verbinden er toe zich niet te poseren voor foto’s en geen handtekeningen te zetten.
Kostuum en accessoires die niet toegestaan zijn kunnen kosteloos worden bewaard in de bezoekerskluisjes in het Walt Disney Studios® Park (geopend tot 01u30).

Ontdek onze aanbiedingen
Beginning of tooltip content End of tooltip content
© Disney • Pixar, Alle rechten voorbehouden