Je bent momenteel op de Nederlandse (NL) versie van de site. Andere taal kiezen

Disney’s New Year’s Eve Party is helemaal uitverkocht.

Op 31 december 2017 sluit het Disneyland Park om 18.30 uur, behalve voor gasten met een ticket voor de New Year’s Eve Party. Voor de New Year’s Eve Party is een speciaal ticket vereist. Disney’s New Year’s Eve Party is helemaal uitverkocht.
Het Walt Disney Studios Park blijft open tot middernacht.

Maak op 31 december 2017 je oudejaarsavond magischer dan ooit in het Disneyland Park, boordevol spectaculaire oudejaars evenementen. Dit is een unieke kans om terug te kijken op onze meest fantastische momenten tijdens een gigantische parade vol met de magie van Halloween, kerst en onze 25e verjaardag. Bij alle leeftijden gaan de ogen schitteren als om middernacht het vuurwerk losbarst boven het Kasteel van Doornroosje. En natuurlijk kun je je beste moves laten zien op de bruisende dansfeesten vol Disney fantasie. De Disneyland Paris New Year’s Eve Party duurt maar één nacht... Maar geeft je levenslang prachtige herinneringen.

Beleef de meest magische momenten van het jaar met The Incredible New Year’s Eve Parade

Geniet van het bruisende feest wanneer de fantastische wagens van onze meest magische parades het Disneyland Park doorkruisen. Swing mee met de talrijke Disney Figuren, dansers en artiesten die onze mooiste momenten van het jaar showen; van Disney Magic on Parade, Halloween en Kerst tot de schitterende Disney Stars on Parade voor onze 25e verjaardag. Deze spectaculaire, nooit eerder vertoonde parade vult de straten met Disney magie; een onvergetelijke belevenis die je niet mag missen.

Oooh en aaah bij het New Year Celebration Fireworks

Om middernacht sta je natuurlijk bij het Kasteel van Doornroosje, want als de klok twaalf slaat, wordt de hemel omgetoverd in een knallend en schitterend schouwspel. Zodra de wereldberoemde magische vuurwerkshow van Disneyland Paris losbarst, valt je mond open van verbazing.

Vier feest als in het jaar 3099 op Goofy’s New Year’s Eve Dance Party

Moonwalk naar Discoveryland en duik in de verbluffende futuristische sfeer en muziek van het intergalactische dansfeest met DJ Goofy. Dit is de meest bruisende jaarwisseling in het hele sterrenstelsel dus maak je klaar voor de mooiste gewichtloze moves.

Beleef een onvergetelijke Oud & Nieuw met de Disney Figuren

In de straten van de Disney Parken kom je altijd beroemde Disney Figuren tegen die graag met je op de foto gaan. Hou je ogen wijd open om Donald, Katrien, Geest en Jake de Piraat te ontmoeten die maar wat graag met jou het nieuwe jaar vieren. En in Starport in Discoveryland kun je zelfs een buitenaardse ontmoeting beleven met Darth Vader.

Volop Oud & Nieuw magie in alle straten

Dit is je kans om onze fantastische attracties te beleven zoals nooit tevoren want ze blijven de hele avond open. Swing ook naar Videopolis voor de smooth jazz concerten van Mickey’s Christmas Big Band. En warm je stembanden maar vast op voor een vrolijke Frozen Sing-Along met Elsa, Anna, Olaf en hun vrienden uit Arendelle. Wandel daarna naar Central Plaza bij het Kasteel van Doornroosje en kijk je ogen uit bij de fantastische dansende fonteinen.

  • Heb je een vraag over onze producten of aanbiedingen?
    Bel onze Nederlandstalige experts in het hart van de Disney Parken op 
    0900 34 76 39 65
  • €1.00 per gesprek
Footer Links
© Disney/Pixar © & TM Lucasfilm Ltd. © MARVEL. Alle rechten voorbehouden