Je bent momenteel op de Nederlandse (NL) versie van de site. Andere taal kiezen

Disney's Betoverende Kerst

De Disney figuren en de Kerstman zijn alweer bezig met het bedenken van de cadeautjes voor de volgende kerst in Disneyland Paris, van 11 november 2017 t/m 7 januari 2018. Hun nieuwe lijstje met ingrediënten voor de perfecte feestdagen blijft voorlopig nog even met sneeuw bedekt, maar de betoverende festiviteiten van 2016 laten we je graag (her)ontdekken!

Disneyland® Paris zorgt voor een betoverende kerst

Het Disneyland® Park is op z'n mooist uitgedost om deze kerst onvergetelijk te maken! De Disney Figuren wensen je een vrolijk kerstfeest en de vele fonkelende lampjes in de enorme kerstboom zijn adembenemend. Laat je kerstgedachten en je fantasie maar de vrije loop.

Disney’s Christmas Parade

Disney’s Christmas Parade is de vrolijkste muzikale parade van het winterseizoen, waarbij Mickey met de Kerstman en heel veel Disney Figuren door de straten van het Disneyland Park trekken, vergezeld door feestelijk geklede dansers en twee nieuwe paradewagens.
 

Mickey’s Magical Christmas Lights

Hoor je de belletjes van de arrenslee al rinkelen? Mickey, Minnie en hun vriendjes gaan samen met de Kerstman voorop in de vrolijke sing-along en ontsteken de lichtjes in de reusachtige kerstboom op Town Square!

Een fantastische Frozen Sing-along en A Royal Welcome

Anna en Elsa zijn op veler verzoek weer terug, dus warm je stembanden alvast op voor de Frozen Sing-Along*! Laat je door de beroemde zussen uit Arendelle meenemen langs de bekendste liedjes uit Frozen. Houd zeker ook je camera bij de hand, want tijdens A Royal Welcome rijden de betoverende zusjes al zwaaiend en lachend in hun koets door Main Street, U.S.A.® Dit belooft een onvergetelijke koninklijke aangelegenheid te worden!
* T/m 26 maart 2017

Royal Christmas Wishes*

Doe een wens! De geliefde Disney prinsen en prinsessen presenteren een koninklijke show op het majestueuze Royal Castle Stage. Je glimlach zal nog meer stralen dan de prachtigste kroonjuwelen.
* Vanaf 17 november 2016

Een vrolijke ontmoeting met de Kerstman* & Disney figuren

Leg het meest magische moment van het jaar op foto vast met Disney Figuren in hun mooiste kerstkostuums. Maak een selfie met Stampertje, Miss Bunny en geef de Kerstman* een knuffel! En misschien ontmoet je zelfs heldin Vaiana** in het Walt Disney Studios® Park.
* T/m 25 december 2016
** Vanaf 20 november 2016 - einddatum nader te bepalen

Maaltijden op kerstavond met entertainment

Op kerstavond én oudejaarsavond kun je van klassieke kerstgerechten genieten, met een ruime keuze aan verschillende feestelijke menu's en locaties. Je kunt zelfs je favoriete Disney figuren ontmoeten!

Maaltijden op oudejaarsavond met entertainment

Vier de feestdagen op een verrukkelijke manier met familie, vrienden en geliefden! Waar je de avond ook doorbrengt, in het Disneyland Park, in Disney Village of in je Disney Hotel… het wordt een fantastische feestmaaltijd die je nooit zult vergeten.

Ontdek onze aanbiedingen
Beginning of tooltip content End of tooltip content
  • Heb je een vraag over onze producten of aanbiedingen?
    Bel onze Nederlandstalige experts in het hart van de Disney® Parken op 
    0900 34 76 39 65
  • €1.00 per gesprek
Footer Links
© Disney • Pixar, Alle rechten voorbehouden