Je bent momenteel op de Nederlandse (NL) versie van de site. Andere taal kiezen

Disney’s Betoverende Kerst

De volgende keer vieren we Disney’s Betoverende Kerst van 10 november 2018 t/m 6 januari 2019. De Disney figuren en de Kerstman zijn alweer druk bezig met het bedenken van de cadeautjes! Hun nieuwe lijstje met ingrediënten voor de perfecte feestdagen blijft voorlopig nog even met sneeuw bedekt, maar de betoverende festiviteiten van 2017 laten we je graag (her)ontdekken!

Wij zorgen voor een betoverende kerst

Wij zijn op z'n mooist versierd om deze kerst onvergetelijk te maken! De Disney Figuren wensen je een vrolijk kerstfeest en de vele fonkelende lampjes in de enorme kerstboom zijn adembenemend. Laat je kerstgedachten en je fantasie maar de vrije loop.

Twee nieuwe shows brengen de magie van kerst naar het Walt Disney Studios Park

Voor de eerste keer viert het Walt Disney Studios Park het kerstseizoen mee met twee nieuwe shows. Een paar keer per dag wordt de musicalkraker Sing Me a Merry Christmas opgevoerd en kun je beroemde kerstliedjes meezingen met Mickey en zijn vriendjes. De klap op de vuurpijl is Goofy’s Incredible Christmas; een avondshow met verbluffende speciale effecten, lasers en Disney Figuren die het Hollywood Tower Hotel in vuur en vlam zetten met een ongelooflijk kerstverhaal.

NIEUW in Videopolis! Mickey’s Magical Christmas Big Band

Neem je vrienden of kinderen mee naar Videopolis en geniet samen van dit fantastische live concert. Mickey en Minnie hebben een live koor en een swingende jazz big band bijeen gebracht en zij vinden het ontzettend leuk als je mee wilt zingen met deze eeuwig stralende kerstklassiekers.
Locatie: Disneyland Park

Disney’s Christmas Parade

Zing en dans bij Disney’s Christmas Parade, de vrolijke en fantastische kerstparade. Kijk je ogen uit als Mickey, Minnie, Donald, Goofy, Woody en Buzz Lightyear door Main Street, U.S.A. voorbij rijden op hun adembenemende paradewagens met een schitterende kerstversiering. Spring van plezier als de dansende zuurstokken, koekmannetjes en ander heerlijk kerstsnoep deze wonderlijke wintersfeer tot leven laten komen.
Locatie: Disneyland Park

Mickey’s Magical Christmas Lights

Hoor je de belletjes van de arrenslee al rinkelen? Mickey, Minnie en hun vriendjes gaan samen met de Kerstman voorop in de vrolijke sing-along en steken samen de lichtjes in de reusachtige kerstboom op Town Square aan!

Een fantastische Frozen Sing-Along

Warm je stembanden alvast op voor een vrolijke Frozen Sing-Along met koningin Elsa, prinses Anna en hun vrienden uit Arendelle. Swing mee met de supercoole melodieën als de beroemde zussen en Olaf je meevoeren door de bekendste liedjes uit Frozen. Geniet van de Scandinavische sfeer op het marktplein, waar je nog veel meer vakantieplezier kunt beleven. Dit wordt een magische ervaring die je nooit zult vergeten.
Locatie: Disneyland Park

Extra vrolijke onmoetingen met de Kerstman* en de Disney Figuren

Leg je meest magische moment van het jaar vast met de Disney Figuren in hun mooiste kerstkostuums. Dit is je kans om een selfie te maken met een heleboel beroemde Disney Figuren, zoals Dagobert Duck, Stampertje en Miss Bunny. Je kunt zelfs de Kerstman* een kerstknuffel geven!
Locatie: Disneyland Park
* T/m 25 december 2017

NIEUW op Royal Castle Stage! A merry Stitchmas

Reken maar op te gek veel vrolijkheid als de Disney Figuren zich opmaken voor het kerstfeest op Royal Castle Stage. De ondeugende buitenaardse Stitch voert Mickey, Minnie, Donald en een heleboel andere beroemdheden mee in deze wintershow boordevol kerstgevoel.
Locatie: Disneyland Park

NIEUW! Beleef de wereld van Coco

Dit jaar ontdek je bij Fuente del Oro Restaurante in Frontierland de betoverende Mexicaanse sfeer van de film Coco van Disney Pixar. Alle vrolijke geesten feesten samen met Miguel, de jonge held uit Coco.

Tijdens het kerstseizoen wordt onze 25e verjaardag extra schitterend!

NIEUW! Disney Stars on Parade schittert vrolijk voor onze 25e verjaardag! Geniet van de nieuwe Disney dagparade boordevol sterren en beleef ook een schitterende avond met onze nieuwe avondshow Disney Illuminations.

Disney’s New Year’s Eve Party is helemaal uitverkocht.

Op 31 december 2017 sluit het Disneyland Park om 18.30 uur, behalve voor gasten met een ticket voor de New Year’s Eve Party. Voor de New Year’s Eve Party is een speciaal ticket vereist. Disney’s New Year’s Eve Party is helemaal uitverkocht.
Het Walt Disney Studios Park blijft open tot middernacht.
Maak op 31 december 2017 je oudejaarsavond magischer dan ooit in het Disneyland Park, boordevol spectaculaire oudejaars evenementen. Dit is een unieke kans om terug te kijken op onze meest fantastische momenten tijdens een gigantische parade vol met de magie van Halloween, kerst en onze 25e verjaardag. Bij alle leeftijden gaan de ogen schitteren als om middernacht het vuurwerk losbarst boven het Kasteel van Doornroosje. En natuurlijk kun je je beste moves laten zien op de bruisende dansfeesten vol Disney fantasie. De Disneyland Paris New Year’s Eve Party duurt maar één nacht... Maar geeft je levenslang prachtige herinneringen.

Nieuw! #NoelSuperStar

Word tijdens de feestdagen de #NoelSuperStar van het Walt Disney Studios Park! Bekijk live wat er gebeurt in het Walt Disney Studios Park! Laat je inspireren en word de ster van Kerst.

Ontdek onze aanbiedingen en onze speciale evenementen
Beginning of tooltip content End of tooltip content
  • Heb je een vraag over onze producten of aanbiedingen?
    Bel onze Nederlandstalige experts in het hart van de Disney Parken op 
    0900 34 76 39 65
  • €1.00 per gesprek
Footer Links
© Disney/Pixar © & TM Lucasfilm Ltd. © MARVEL. Alle rechten voorbehouden