Je bent momenteel op de Nederlandse (NL) versie van de site. Andere taal kiezen

Disney's Betoverende Kerst

De gezellige kerstsfeer duurt dit jaar extra lang, want de kerstcadeaus liggen van 11 november 2017 t/m 7 januari 2018 voor je klaar in Disneyland® Paris. Bereid je voor op héél veel kerstplezier wanneer de Kerstman, de Disney Figuren en je favoriete helden uit Frozen je uitnodigen in hun winterwonderland. Ontdek de enorme kerstboom vol fonkelende lampjes en geniet van de betoverende kerstparade. De vier nieuwe shows in beide Disney® Parken, waaronder een adembenemende avondshow, en de schitterende feestsfeer van de 25e verjaardag laten je hele gezin gloeien van plezier! Van de eerste tot de laatste sneeuwvlok: dit wordt een kerstfeest vol gezelligheid voor het hele gezin!

Wij zorgen voor een betoverende kerst

Wij zijn op z'n mooist versierd om deze kerst onvergetelijk te maken! De Disney Figuren wensen je een vrolijk kerstfeest en de vele fonkelende lampjes in de enorme kerstboom zijn adembenemend. Laat je kerstgedachten en je fantasie maar de vrije loop.

Disney’s Christmas Parade

Zing en dans bij Disney’s Christmas Parade, de vrolijke en fantastische kerstparade. Kijk je ogen uit als Mickey, Minnie, Donald, Goofy, Woody en Buzz Lightyear door Main Street, U.S.A.® voorbij rijden op hun adembenemende paradewagens met een schitterende kerstversiering. Spring van plezier als de dansende zuurstokken, koekmannetjes en ander heerlijk kerstsnoep deze wonderlijke wintersfeer tot leven laten komen.
Locatie: Disneyland® Park

Mickey’s Magical Christmas Lights

Hoor je de belletjes van de arrenslee al rinkelen? Mickey, Minnie en hun vriendjes gaan samen met de Kerstman voorop in de vrolijke sing-along en steken samen de lichtjes in de reusachtige kerstboom op Town Square aan!

Een fantastische Frozen Sing-Along

Warm je stembanden alvast op voor een vrolijke Frozen Sing-Along met koningin Elsa, prinses Anna en hun vrienden uit Arendelle. Swing mee met de supercoole melodieën als de beroemde zussen en Olaf je meevoeren door de bekendste liedjes uit Frozen. Geniet van de Scandinavische sfeer op het marktplein, waar je nog veel meer vakantieplezier kunt beleven. Dit wordt een magische ervaring die je nooit zult vergeten.
Locatie: Disneyland® Park

Extra vrolijke onmoetingen met de Kerstman* en de Disney Figuren

Leg je meest magische moment van het jaar vast met de Disney Figuren in hun mooiste kerstkostuums. Dit is je kans om een selfie te maken met een heleboel beroemde Disney Figuren, zoals Dagobert Duck, Stampertje en Miss Bunny. Je kunt zelfs de Kerstman* een kerstknuffel geven!
Locatie: Disneyland® Park
* T/m 25 december 2017

Twee nieuwe shows brengen de magie van kerst naar het Walt Disney Studios® Park

Voor de eerste keer viert het Walt Disney Studios® Park het kerstseizoen mee met twee nieuwe shows. Een paar keer per dag wordt de musicalkraker Sing Me a Merry Christmas opgevoerd en kun je beroemde kerstliedjes meezingen met Mickey en zijn vriendjes. De klap op de vuurpijl is Goofy’s Incredible Christmas; een avondshow met verbluffende speciale effecten, lasers en Disney Figuren die het Hollywood Tower Hotel in vuur en vlam zetten met een ongelooflijk kerstverhaal.

NIEUW in Videopolis! Mickey’s Magical Christmas Big Band

Neem je vrienden of kinderen mee naar Videopolis en geniet samen van dit fantastische live concert. Mickey en Minnie hebben een live koor en een swingende jazz big band bijeen gebracht en zij vinden het ontzettend leuk als je mee wilt zingen met deze eeuwig stralende kerstklassiekers.
Locatie: Disneyland® Park

NIEUW op Royal Castle Stage! A merry Stitchmas

Reken maar op te gek veel vrolijkheid als de Disney Figuren zich opmaken voor het kerstfeest op Royal Castle Stage. De ondeugende buitenaardse Stitch voert Mickey, Minnie, Donald en een heleboel andere beroemdheden mee in deze wintershow boordevol kerstgevoel.
Locatie: Disneyland® Park

Tijdens het kerstseizoen wordt onze 25e verjaardag extra schitterend!

NIEUW! Disney Stars on Parade schittert vrolijk voor onze 25e verjaardag! Geniet van de nieuwe Disney dagparade boordevol sterren en beleef ook een schitterende avond met onze nieuwe avondshow Disney Illuminations.


Ontdek onze aanbiedingen
Beginning of tooltip content End of tooltip content
  • Heb je een vraag over onze producten of aanbiedingen?
    Bel onze Nederlandstalige experts in het hart van de Disney® Parken op 
    0900 34 76 39 65
  • €1.00 per gesprek
Footer Links
© Disney • Pixar, Alle rechten voorbehouden