Je bent momenteel op de Nederlandse (NL) versie van de site. Andere taal kiezen

Disney's Halloween Party

31 oktober 2017, van 20.30 tot 01.00 uur.
Toegang tot het Disneyland Park vanaf 17.00 uur voor diegenen die in het bezit zijn van een geldig ticket voor deze avond.

Het aantal plaatsen is beperkt ! Reserveer meteen !

Halloween zet Disneyland® Paris helemaal op zijn kop!

Beleef met het hele gezin een spannend najaarsavontuur vol mysterie, geheimzinnige gebeurtenissen en betoverende verrassingen. De Disney Schurken laten zich luider horen dan ooit en willen niets liever dan je laten huiveren van plezier. Maar pas op, want dat doen ze door je flink voor de gek te houden! Je zelf lekker bang laten maken tussen de attracties in het Disneyland® Park was nog nooit zo leuk ! Reserveer meteen !

Informatie met betrekking tot het dragen van kostuums:

Het is gasten tijdens deze speciale avond bij uitzondering toegestaan Halloween-kostuums te dragen. We behouden ons echter het recht voor om, naar eigen inzicht en op elk moment, bepaalde kostuums te verbieden, zoals kostuums die het gezicht of het hoofd volledig bedekken en/of kostuums/accessoires die wij choquerend of ongepast achten voor onze jongere gasten en hun families. Hetzelfde geldt voor accessoires die op attracties gevaar zouden kunnen opleveren voor andere gasten (zoals lange capes, stokken, namaakwapens enz.) of die de veiligheid of beveiliging binnen het Park zouden kunnen beïnvloeden. Ter herinnering vermelden we hier nogmaals dat overeenkomstig de parkverordening de volgende zaken niet in de Parken mee naar binnen mogen worden genomen:

  • Voorwerpen of speelgoedartikelen die eruitzien als vuurwapens (laser, pistool, waterpistool enz.)
  • Maskers gedragen door gasten van 12 jaar en ouder (tenzij om medische redenen).
  • Kleding die over de grond sleept.
Uit veiligheidsoverwegingen behouden we ons tevens het recht voor om kleding, jassen en persoonlijke bezittingen bij de ingang van en/of binnen de Parken visueel of via scanapparatuur te inspecteren, met name bij gasten die meerdere lagen kleding dragen die het gehele lichaam bedekken.Gasten die gekleed willen gaan als Disney figuur mogen in geen geval poseren voor foto’s en/of handtekeningen uitdelen.

Ontdek onze aanbiedingen
Beginning of tooltip content End of tooltip content
  • Heb je een vraag over onze producten of aanbiedingen?
    Bel onze Nederlandstalige experts in het hart van de Disney® Parken op 
    0900 34 76 39 65
  • €1.00 per gesprek
Footer Links
© Disney • Pixar, Alle rechten voorbehouden