Je bent momenteel op de Nederlandse (NL) versie van de site. Andere taal kiezen

Disney's Halloween Festival

De Disney figuren zijn alweer druk bezig met het bedenken van griezelig leuke verrassingen om je het volgende Halloween Festival in Disneyland Paris op te trakteren, van 1 oktober t/m 5 november 2017. Hun spook-taculaire nieuwe ideeën blijven voorlopig nog even in het duister gehuld, maar de gruwe-leuke activiteiten van 2016 laten we je graag (her)ontdekken!

 Spannende ontmoetingen met huiveringwekkend veel schurken

Sluip met het hele gezin naar Royal Castle Stage voor een extra lange, spooktaculaire show en griezelig leuke ontmoetingen met bekende schurken zoals Kapitein Haak, Jafar en de Koningin uit Sneeuwwitje. Sluip daarna naar de grillige doornstruiken op het plein achter het Kasteel van Doornroosje voor een spannende ontmoeting met Maleficent zelf die je nog lang zal heugen!

Verandering van sfeer betekent dubbel genieten

Halloween laat dit jaar twee spooktaculaire kanten van zichzelf zien in het Disneyland® Park: van vrolijk grijnzende pompoenen tot grimmig gniffelende spoken die zich op Main Street U.S.A.® ophouden.

Kleurrijke ontmoetingen in het leukste najaar ooit

Ontmoet Stitch en Katrien Duck in de Halloween Costume Corner. Houd je ogen ook goed open voor alle ondeugende Disney Figuren die je de hele dag zullen vermaken met spooktaculaire verrassingen.

Disney's Halloween Party

31 oktober 2017, van 20.30 tot 01.00 uur.
Toegang tot het Disneyland Park vanaf 17.00 uur voor diegenen die in het bezit zijn van een geldig ticket voor deze avond.

Ontdek onze aanbiedingen
Beginning of tooltip content End of tooltip content
  • Heb je een vraag over onze producten of aanbiedingen?
    Bel onze Nederlandstalige experts in het hart van de Disney® Parken op 
    0900 34 76 39 65
  • €1.00 per gesprek
Footer Links
© Disney • Pixar, Alle rechten voorbehouden