Je bent momenteel op de Nederlandse (NL) versie van de site. Andere taal kiezen

Disney’s Halloween Festival

In 2018 vieren we Disney’s Halloween Festival van 1 oktober t/m 4 november 2018. De Disney figuren zijn alweer druk bezig met het bedenken van griezelig leuke verrassingen om je op te trakteren. Hun spook-taculaire nieuwe ideeën blijven voorlopig nog even in het duister gehuld, maar de gruwe-leuke activiteiten van 2017 laten we je graag (her)ontdekken!

NIEUW! Mickey's Halloween Tricycle Gang

Sluip stilletjes naar Main Street, USA® en zie hoe de Disney Figuren voorbij komen op hun grappige driewielers. Zwaai naar Mickey en zijn vrienden in hun kleurrijke Halloween kostuums. Maar pas op! Captain Hook en andere ondeugende Disney Schurken liggen op de loer met een heleboel spookachtige verrassingen.

Gruweleuke Halloween ontmoetingen met de Disney Schurken

Schraap je moed bij elkaar voor heerlijke angstaanjagende ontmoetingen met de Disney Schurken. Sluip daarna naar de doornstruik achter het Kasteel van Doornroosje voor een spannende ontmoeting met Maleficent. Pas ook goed op voor de toverkracht van de Boze Koningin, en wees op je hoede voor het zwaard van Captain Hook. Er sluipen hier heel veel slechteriken rond. Brrr...!

Een spookachtig gezellige Halloween-sfeer

Frontierland in het Disneyland® Park is omgetoverd in een herfstige Halloween-sfeer. Laat je betoveren door een wonderlijke wereld vol grijnzende pompoenen, spookachtige versieringen en Disney Figuren in hun mooiste Halloween-kostuums. Ook Katrien Duck heeft zich als heks verkleed!

NIEUW! Maak een selfie met Mickey en Minnie

Ga naar Frontierland voor een ontmoeting met Mickey en Minnie. Mickey en Minnie staan te trappelen om hun kleurige nieuwe kostuums te laten zien. Dus houd je camera en glimlach bij de hand voor dit magische moment dat je nooit zult vergeten.

NIEUW! Laat je voeten dansen op het ritme van de mariachi-muziek

Ontdek de magische Mexicaanse muziek van een live mariachi-orkest voor restaurant Fuente del Oro in Frontierland.

Disneyland Paris

Geldig toegangsticket vereist

Speciale Evenementen

- , 2018

Ontdek onze aanbiedingen en onze speciale evenementen
Beginning of tooltip content End of tooltip content
  • Heb je een vraag over onze producten of aanbiedingen?
    Bel onze Nederlandstalige experts in het hart van de Disney Parken op 
    0900 34 76 39 65
  • €1.00 per gesprek
Footer Links
© Disney/Pixar © & TM Lucasfilm Ltd. © MARVEL. Alle rechten voorbehouden