Je bent momenteel op de Nederlandse (NL) versie van de site. Andere taal kiezen

Disneyland Paris - Electroland

Electroland keert terug naar Disneyland Paris op 29 en 30 juni van 20.00-02.00! De dance neemt het Walt Disney Studios Park over met exclusieve optredens van Dimitri Vegas & Like Mike, Robin Schulz, Afrojack, Bob Sinclar en meer DJ's die worden toegevoegd aan de spectaculaire lichtshow op Hollywood Tower Hotel. De attracties in het Walt Disney Studios Park worden 2 avonden verlicht. En dit jaar kan je vooraf je transport boeken terug naar Parijs.

2 buitengewone nachten. Kies je favoriet... of kies voor beiden!

Kies je ticket en boek nu Bezoek Electroland en geniet van de exclusieve avondopening van de attracties voor de bezoekers van het festival.

Dit jaar brengen we je terug naar Parijs!

Kies voor de shuttle service van Disneyland Paris naar Parijs voor 16 euro per persoon. Boek nu door te bellen met: 09000654 (€1,00 per gesprek + je gebruikelijke belkosten).
Diverse shuttle bussen vertrekken tussen 2.00-02.30 vanuit Disneyland Paris en stoppen in Bercy, Chatelet en Concorde. De laatste RER trein vertrekt om 00.20 uur vanaf Disneyland Paris (onder voorbehoud en zonder garanties)

Verleng deze ervaring door de nacht te verblijven in Disneyland Paris!

Boek je verblijf in 1 van de Disney hotels om nog meer uit je weekend Electroland te halen en al het moois dat Disneyland Paris je kan brengen.

Nieuw! 2 onvergetelijke avonden met een exclusieve line-up!

Belgische grootmeesters Dimitri Vegas & Like Mike en fenomeen Robin Schulz veranderen Walt Disney Studios Park in een gigantische dansvloer. Bezoek 2 bijzondere dance avonden met de grootste DJ's legende Bob Sinclar, de kampioen van de melodische house Klingande, Henri PFR vergezeld Robin Schulz voor een onvergetelijke vrijdagavond.
De award winning Nederlandse DJ Afrojack, live performer Mosimann en het getalenteerde duo Lovely Laura & Ben Santiago maken de zaterdagavond compleet met Dimitri Vegas & Like Mike. Deze DJ's delen het buitenpodium in Walt Disney Park in een waanzinnige omgeving: duik in de unieke wereld van spectaculaire projecties op de Hollywood Tower Hotel en geniet van de meest populaire attracties die speciaal voor jou open zijn.
Meer info

Walt Disney Studios® Park

Production Courtyard

Speciale Evenementen

- , 2018

Ontdek onze aanbiedingen en onze speciale evenementen
Beginning of tooltip content End of tooltip content
  • Heb je een vraag over onze producten of aanbiedingen?
    Bel onze Nederlandstalige experts in het hart van de Disney Parken op 
    0900 34 76 39 65
  • €1.00 per gesprek
Footer Links
© Disney/Pixar © & TM Lucasfilm Ltd. © MARVEL. Alle rechten voorbehouden