Je bent momenteel op de Nederlandse (NL) versie van de site. Andere taal kiezen

Mickey and the Magician

Walt Disney Studios® Park

Toon Studio

Geldig toegangsticket vereist

Leeftijden

Peuters, Kinderen, Jonge tieners, Tieners, Volwassenen, Alle leeftijden

Duurt ongeveer

20 minuten

Aanvullende informatie - Opens a dialog

Interesses

Klassieke figuren, Disney Prinsessen, Mickey en vrienden

Gastenbeleid

  • Houd altijd toezicht op je kinderen

Hocus pocus pilatus pas - laat je betoveren door Mickey and the Magician, onze adembenemende nieuwe show - vanaf 18 maart 2017 t/m 7 januari 2018 te zien in het Animagique Theater in het Walt Disney Studios® Park. Kijk vol spanning toe hoe Mickey zijn best doet om de magie in de vingers te krijgen. Ontdek op een geheimzinnige zolder vreemde schatten uit verre landen en bewonder de knappe toverkunsten van Disney figuren zoals Geest, Rafiki en Elsa. In een prachtig decor en met indrukwekkende special effects presenteert dit zang-en-dansspektakel je de betovering van pure magie.

Proef de pure magie voor ze vervliegt!

Kijk vol spanning toe hoe Mickey zijn best doet om de magie in de vingers te krijgen en bewonder hoe Disney figuren de meest ongelooflijke illusies oproepen. Een moment van pure magie!

Mickey and the Magician komt van 18 maart 2017 t/m 7 januari 2018.  Voor meer informatie over de planning van de show kan je contact met ons opnemen.   

Nóg een bekroonde show!

In november 2016 won onze show Mickey and the Magician de IAAPA Brass Ring Award voor beste theatershow met meer dan 3 miljoen bezoekers.

Beginning of tooltip content End of tooltip content
© Disney • Pixar, Alle rechten voorbehouden