Je bent momenteel op de Nederlandse (NL) versie van de site. Andere taal kiezen

Jedi Training Academy

Disneyland® Park

Discoveryland

Geldig toegangsticket vereist

Leeftijden

Kinderen, Jonge tieners

Duurt ongeveer

15 minuten

Aanvullende informatie - Opens a dialog

Interesses

Actie en avontuur

Jonge Padawan, jij zult een Jedi worden!

Van 1 juli t/m 3 september 2017 roept de Jedi Training Academy jonge Padawans van 7 t/m 12 jaar oud op om in training te gaan bij een Jedi Meester. Maar let op! Darth Vader en zijn stormtroopers liggen op de loer. Lukt het de Padawans hen te verslaan?

Verras je kinderen met deze nieuwe beleving in Disneyland® Paris, waarin ze worden meegenomen naar het Star Wars universum om onvergetelijke herinneringen op te doen met de helden uit deze saga. Een uniek, interactief avontuur en een geweldige nieuwe show waar het hele gezin van kan meegenieten.

De Jedi Training Academy zal gesloten zijn vanaf 4 september 2017. Voor meer informatie over de planning van de show kan je contact met ons opnemen.

Schrijf je vroeg in om mee te doen

Schrijf je vroeg in om mee te doen
Meld je bij Videopolis in Discoveryland om je in te schrijven. Voor iedere show worden zestien gasten tussen de 7 en 12 jaar oud geselecteerd. De jonge Jedi-to-be moeten 45 minuten voorafgaand aan de show waarin ze meedoen aanwezig zijn voor verdere instructies.
Schrijf je vroeg in! De Academy heeft een beperkt aantal plaatsen, dus wie het eerst komt, wie het eerst de Lightsaber in handen heeft!

Beginning of tooltip content End of tooltip content
  • Heb je een vraag over onze producten of aanbiedingen?
    Bel onze Nederlandstalige experts in het hart van de Disney® Parken op 
    0900 34 76 39 65
  • €1.00 per gesprek
Footer Links
© Disney • Pixar, Alle rechten voorbehouden