Je bent momenteel op de Nederlandse (NL) versie van de site. Andere taal kiezen

Disney Stars on Parade

Disneyland Park

Disneyland Paris

Geldig toegangsticket vereist

Leeftijden

Peuters, Kinderen, Jonge tieners, Tieners, Volwassenen, Alle leeftijden

Duurt ongeveer

40 minuten

Aanvullende informatie - Opens a dialog

Interesses

Klassieke figuren, Disney Prinsessen, Mickey en vrienden, Actie en avontuur

Steel de show in het Disneyland Park tijdens deze parade vol sterren.

Straal van plezier tijdens de dagparade

Elke dag is paradedag* in het Disneyland Park. Dit jaar kun je in de parade acht schitterende werelden ontdekken die Main Street U.S.A. nóg levendiger maken! Stralender dan ooit met kleurrijke kostuums en betoverend mooie muziek; dit is je kans om de Disney verhalen tot leven te zien komen.
 
Ontdek acht werelden
Ontdek acht werelden die Main Street U.S.A. laten stralen. Van vriendschap en magie tot avontuur en romantiek; alle thema’s uit de wonderbaarlijke Disney verhalen komen in volle glorie voorbij. Geniet van de indrukwekkende vuurspuwende draak, beleef je herinneringen aan Peter Pan en spring van plezier als Woody en de Toy Story figuren langskomen op hun draaiende vriendschapsrad. Ook zie je zingende en dansende Lion King en Jungle Book vrienden, Mickey's magische wereld, de Disney prinsen en prinsessen, de vrolijke sneeuwstorm van Frozen en nog véél meer wonderlijke werelden.

*Wegens onvoorziene omstandigheden, zoals noodweer of noodzakelijk onderhoud, kunnen openingstijden gewijzigd, attracties gesloten of parades geannuleerd worden zonder voorafgaande kennisgeving.

Know Before You Go

Houd de kalender van Disneyland Park met het programma en de showtijden in de gaten. Deze buitenshow kan bij slecht weer worden geannuleerd. De showtijden kunnen worden gewijzigd.

Shows en Parades

Houd er rekening mee dat door onvoorziene omstandigheden, zoals slecht weer of belangrijke onderhoudswerkzaamheden, wijzigingen in de openingstijden, sluiting van attracties en annuleringen van parades zonder voorafgaande kennisgeving kunnen plaatsvinden.

Toegankelijkheidsgidsen voor de Disney Parken

Beginning of tooltip content End of tooltip content
  • Heb je een vraag over onze producten of aanbiedingen?
    Bel onze Nederlandstalige experts in het hart van de Disney Parken op 
    0900 34 76 39 65
  • €1.00 per gesprek
Footer Links
© Disney/Pixar © & TM Lucasfilm Ltd. © MARVEL. Alle rechten voorbehouden