Je bent momenteel op de Nederlandse (NL) versie van de site. Andere taal kiezen

De spectaculaire en sprankelende avondshow Disney Illuminations

Disneyland Park

Fantasyland

Geldig toegangsticket vereist

Leeftijden

Peuters, Kinderen, Jonge tieners, Tieners, Volwassenen, Alle leeftijden

Duurt ongeveer

20 minuten

Laat je betoveren bij het Kasteel van Doornroosje wanneer Mickey je door een duizelingwekkende lichtshow met klassieke en nieuwe Disney verhalen leidt. Show begint op de tijd waarop het Park sluit.

Een sprankelende nieuwe avondshow om nooit te vergeten

Het hele Kasteel van Doornroosje lijkt te dansen wanneer de verbluffende speciale effecten de magie van Disney voor jouw ogen tot leven brengen. Hou je adem in en beleef hoe vuurwerk de hemel in vlam zet! Het Kasteel van Doornroosje fonkelt van alle schitterende kleuren, de licht- en watershows betoveren al je zintuigen en laserstralen snijden door de spannende nevel. Mickey vindt het geweldig en voert je constant mee door de spectaculaire projecties van beroemde klassieke en nieuwe Disney verhalen.

Een spectaculair feest van klassieke en nieuwe Disney verhalen
Je mond valt open van verbazing bij onze avondshow met Mickey en heel veel Disney verhalen; de hemel boven het Disneyland® Park gaat schitteren! Voel de kou wanneer Koningin Elsa vlokken Frozen plezier uitstrooit, leef mee met het eeuwenoude verhaal van de nieuwe Beauty and the Beast film, brul mee met de Leeuwenkoning en bekijk voor de eerste keer Star Wars, Pirates of the Caribbean en De Kleine Zeemeermin in al hun glorie op het Kasteel van Doornroosje.

Juridische mededeling

De shows, parades en evenementen zijn onderhevig aan wijzigingen en kunnen zonder voorafgaande waarschuwing uitgesteld of geannuleerd worden, met name in het geval van slecht weer.

Toegankelijkheidsgidsen voor de Disney Parken

Beginning of tooltip content End of tooltip content
  • Heb je een vraag over onze producten of aanbiedingen?
    Bel onze Nederlandstalige experts in het hart van de Disney Parken op 
    0900 34 76 39 65
  • €1.00 per gesprek
Footer Links
© Disney/Pixar © & TM Lucasfilm Ltd. © MARVEL. Alle rechten voorbehouden