Je bent momenteel op de Nederlandse (NL) versie van de site. Andere taal kiezen

NIEUW! Star Tours: The Adventures Continue*

Disneyland® Park

Discoveryland

Minimumlengte

1,02 m

Leeftijden

Kinderen, Jonge tieners, Tieners, Volwassenen

Fysieke overwegingen More Information

Toegankelijkheid & andere informatie - Opens a dialog

Toegankelijkheid

 • Overstappen vanaf rolstoel of ECV vereist
 • Geschikt voor gasten die niet lang kunnen staan
 • Geschikt voor visueel gehandicapte gasten
 • Geschikt voor verstandelijk gehandicapte gasten
 • Geschikt voor blinde gasten
 • Geschikt voor slechthorende gasten
 • Attractie met zeer slecht verlichte gebieden
 • Geschikt voor gasten die lijden aan een uitputtende ziekte

Vanwege het type attractie zijn hulphonden niet toegestaan.

Interesses

Extreme Sensaties, Fastpass

Gastenbeleid

 • WAARSCHUWING! Uit veiligheidsoverwegingen dien je in goede gezondheid te zijn, geen hoge bloeddruk, hart-, rug- of nekklachten te hebben, geen last te hebben van wagenziekte of andere beperkingen die door deze attractie zouden kunnen verergeren
 • Deze attractie is verboden voor zwangere vrouwen
 • Houd altijd toezicht op je kinderen
 • Voor deze attractie moet je minstens 1m02 groot zijn
 • Gasten met leermoeilijkheden, met een verstandelijke handicap, gedragsstoornissen of autisme worden als groep toegelaten in de attractie mits aanwezigheid van minstens 1 begeleider : 1
 • Toestemming voor toegang tot de attractie is afhankelijk van de soort beperking. Gasten worden gevraagd dit te controleren met een Cast Member in City Hall of Studio Services

Voel de Force in deze gloednieuwe reis door de Star Wars™ galaxy, vanaf 26 maart 2017.

NIEUW! Star Tours Strikes Back

Bereid je voor op nog meer intergalactische sensaties na de lancering van Star Tours: The Adventures Continue* in Discoveryland®. Voor het eerst sinds lange tijd gaan rebellen van alle leeftijden aan boord van de Starspeeder 1000 voor een spannende 3D-ruimtereis naar sterrenstelsels en planeten zoals Jakku, Hoth, Tatooine en zelfs de angstaanjagende Death Star.
Deze attractie, vol nieuwe technologie en met meer dan 70 missiecombinaties, is zelfs voor de meest ervaren Jedi’s uit de galaxy een fantastisch spannend avontuur.

Pre-boarding briefing
Baan je een weg door de bruisende spaceport en ontmoet C-3PO, sleutelend aan een Starspeeder 1000 omringd door schermen en scanners. Dit is je kans voor een reis naar het heelal. Voordat je aan boord gaat volg je de instructies op de vertrekmonitor.

Word de held van de rebellen!
Tijdens de voorbereiding op het vertrek, gaat er wat mis; je ruimteschip wordt plots gelanceerd en C-3PO krijgt de besturing in handen. Het wordt nog spannender als je ruimteschip wordt onderschept door de Imperial Forces die op jacht zijn naar spionnen van de rebellen. C-3PO probeert te ontsnappen naar Hyperspace en zorgt voor een spannend avontuur in de verste uithoeken van het heelal. Kun je ontkomen aan de klauwen van de Empire en veilig terugkeren? May the Force be with you.

*Star Tours : l’Aventure Continue

Nieuwe en unieke avonturen

Met meer dan 70 missiecombinaties is vrijwel elke reis in Star Tours: The Adventures Continue* uniek.
Net als in de Star Wars™ saga films word je in Star Tours: The Adventures Continue* meegenomen naar verschillende avonturen en bestemmingen in de Star Wars galaxy. Met al deze verschillende verhaallijnen, weet je nooit waar je terechtkomt en wie je onderweg ontmoet.

Ontdek verre planeten
Duik door de onderwaterwereld van Naboo, bezoek de bruisende stadplaneet Coruscant, weersta de beruchte Death Star en nog veel meer.

Ontmoet beroemde personages
Cross Kruis het pad van Darth Vader, Boba Fett, Admiraal Ackbar en andere Star Wars helden en griezels: de Force ontwaakt.

*Star Tours : l’Aventure Continue

Gebaseerd op de beroemde saga

Het door George Lucas bedachte, geschreven en geregiseerde Star Wars™ verhaal was na het uitkomen van de eerste film op 25 mei 1977 meteen een enorme hit. De filmsaga vertelt het fantastische verhaal van de opkomst, ondergang en uiteindelijke verlossing van de Jedi Anakin Skywalker. Dankzij de onvergetelijke Star Wars Figuren, intergalactische sferen, levendige speciale effecten en mythologische thema's, blijven de films wereldwijd generaties inspireren.

Toegankelijkheidsgidsen voor de Disney® Parken

Beginning of tooltip content End of tooltip content
 • Heb je een vraag over onze producten of aanbiedingen?
  Bel onze Nederlandstalige experts in het hart van de Disney® Parken op 
  0900 34 76 39 65
 • €1.00 per gesprek
Footer Links
© Disney/Pixar © & TM Lucasfilm Ltd. © MARVEL. Alle rechten voorbehouden